Domov / Tečaji

Tečaji

Skupine učiva v Škofji Loki, v Postojni bodo mogoče privat ure po dogovoru od Decembra dalje .

Če se nam želite pridružiti ali želite več informacij pošljite mail na info@jogastudio.si ali pokličite 031-503549 (Milena). 

Termin jesen  2023

Za vse , ki še niso bili na najini vadbi je prva ura brezplačna. Z novim  semestrom pričnemo 6.12.2023 v Škofji Loki. Dve vadbi asan sta v centru Škofje Loke ena od 18-19 h druga 19:15 do 20:30 h. Na Trati imava še eno skupino, ki je primerna za športnike ali nekoga, ki je že hodil nekaj časa na jogo – v tej skupini je od 18 – 19:30 h vinyasa yoga, nato pa še eno uro pranajama in meditacija.  Na vsaki vadbi je en učitelj, skupina pa bo omejena na 10 oseb. Vabljeni !

Update 25.9.2023 v Škofji Loki je v vsaki skupini še eno prosto mesto, na Trati so še 3 mesta!

Kraji vadbe:

Škofja Loka in Postojna

 

Gokul Hatha Joga, Škofja Loka 

Vadba Hatha joge, te ure so primerne tako za začetnike, kot za tiste, ki vadijo že dlje časa. Pri asanah so podane različne variacije težavnosti. Osredotočamo se na vadbo v povezavi z dihom in fokusom na to kar počnemo.

Trajanje vadbe  1 do 1,15 ure.

Gokul Hatha vinjasa jogaŠkofja Loka

Vadba Hatha vinjasa joge, pri tej vadbi je več povezovalnih elementov ali vinjas. Vadba je fizično zahtevnejša, vendar ima prav tako podane različne variacije. Seveda lahko med vadbo kadarkoli greste v položaj za počitek in si vzamete odmor. Primerna za fizično bolj pripravljene in željne težjih položajev. Običajno se za to vadbo odločijo tisti, ki so hodili pred tem na Hatha vadbo, vendar je skupina odprta in se lahko pridruži kdorkoli dokler so še prosta mesta.

Trajanje vadbe 1,30 ure

 

Gokul Joga studio Slovenija
www.jogastudio.si
E mail: info@jogastudio.si
t: +386 (0)31 503 549

V primeru, da določen termin vadbe vinjasa joge odpade, bo izvajalec programa vadbe predhodno obvestil vse, ki so vpisani v tečaj in so mu posredovali svoje ustrezne kontaktne podatke ( e-mail in telefonsko številko). Termin vadbe, ki je odpadel, se prestavi na ustrezen dan, ki ga določi izvajalec vadbe.

Top